Fluke în România

 Events

 Termoviziune

 

 Webinare Gratuite

 

Detalii despre seminariile Web
Seminarul on-line are loc prin intermediul platformei externe "WebEx". Dacă doriţi să participaţi la seminarul on-line, vă rugăm să vă asiguraţi mai întâi că aveţi o ieşire audio şi difuzor pe computer şi că acestea sunt activate. Canalul vocal este transferat prin folosirea Voice-Over-IP(VoIP) (IP Transfer-Voce), adică pe Internet. Este necesar un software pentru a primi canalul vocal. Acesta este instalat după logare, prin sistemul WebEx pentru conferinţe, dacă software-ul nu a fost încă instalat. Pentru a permite realizarea acestui lucru, confirmaţi cerinţele procesului de instalare dând click pe "Yes" (Da). Acest proces de instalare începe doare dacă software-ul audio nu a fost încă instalat pe computerul dumneavoastră şi numai după logare, adică la începutul seminarului.
  • Daţi click pe "Enroll" (Înscriere).
  • Introduceţi numele şi prenumele dumneavoastră precum şi adresa de e-mail.
  • Daţi click pe "continue" (continuă).

Va fi afisat un mesaj de confirmare. Veti primi un e-mail de la WebEx care va contine un link. Pastrati acest e-mail, deoarece contine detaliile dumneavoastra de înregistrare la seminarul on-line.
La începutul seminarului on-line, dati click pe link-ul continut de e-mail si introduceti parola. Parola este "flukeTI".
Speram sa va placa seminarul, abia asteptam sa va cunoastem!

 Termoviziune

Termoviziune pentru depanarea şi întreţinerea zilnicăProgramul este actualizat des; vă recomandăm să marcaţi pagina ca favorită pentru a o consulta frecvent, astfel încât să nu pierdeţi această posibilitate de instruire gratuită.

 

For questions or support please email us at: fluke.academy@Fluke.com

For questions or support in GERMANY email us at : seminare@fluke.com

Privacy Statement

Integrity and Compliance at FORTIVE

Powered by Wild Apricot Membership Software